45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Иран разполага с

...
45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Иран разполага с
Коментари Харесай

Тръмп: Броенни дни делят Иран от атомната бомба

45-ият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Иран разполага с всички материали, необходими за създаване на нуклеарно оръжие, което може да се случи скоро, " за броени дни ".

В случай че Иран създаде нуклеарно оръжие, " играта е напълно друга ", съгласно Тръмп - обстановка, в която Съединени американски щати в никакъв случай до момента не са попадали.

Бившият американски президент акцентира, че Техеран е подготвен да подписа две покупко-продажби, известни като Съвместния изчерпателен проект за деяние, с Вашингтон " в границите на една седмица, в случай че изборите не бяха фалшифицирани ", като акцентира, че Съединени американски щати са " систематично унищожавани ".

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп акцентира, че по времето на ръководството на Байдън страната е минала от най-уважаваната държава в света към загуба на уважението на всички страни по света.

" Дори страните от третия свят не биха позволили това, което се случва в Съединените щати ", сподели Тръмп, визирайки възходящия брой незаконни имигранти, влизащи в страната. " Америка би трябвало да бъде леговище за спазващите закона жители, а не за нарушителите ", акцентира някогашният президент на Съединени американски щати.

Говорейки на срещата в Тампа, Флорида, 45-ият президент на Съединени американски щати акцентира, че единствено преди две години страната е била " енергийно преобладаваща ", " по-голяма от Саудитска Арабия и Русия, взети дружно, умножени по две ". Той обаче означи, че страната се е трансформирала в " западаща " нация, " молеща за сила ", до момента в който " под краката ни има повече течно злато от всяка друга нация ", като президентът на Съединените щати Джо Байдън търси нефт от Венецуела.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР